Zoeken in voorstellingen

Maak van uw passie een gift

daargeefjeomKulturhus Haaksbergen, waar Theater De Kappen onderdeel van is, kampt de komende jaren met forse bezuinigingen. Er ligt een ingewikkelde opdracht voor ons om zoveel mogelijk taken in stand te houden met aanzienlijk minder middelen. We hebben uw (financiële) steun daarvoor hard nodig. Cultuur, daar geef je om!Als u het, net als wij, belangrijk vindt dat Kulturhus Haaksbergen haar taken blijft uitvoeren, kunt u ons financieel steunen. En dat kan zelfs met aantrekkelijk belastingvoordeel! Als u elk jaar een vast bedrag doneert voor minimaal vijf jaar, dan kunt u tot wel 65% van uw gift weer terugkrijgen, afhankelijk van uw belastingschaal, en behouden we samen de vertrouwde service van Kulturhus Haaksbergen. Lees hier meer over in de folder van Cultuur, daar geef je om

Een rekenvoorbeeld: 
Wanneer u bijvoorbeeld € 100,- per jaar doneert, mag u bij uw belastingaangifte € 125,- aftrekken. Afhankelijk van het belastingtarief dat op u van toepassing is, krijgt u op die manier € 23,- tot € 65,- van uw gift weer terug. Ook kleine bedragen zijn mogelijk en natuurlijk van harte welkom. Er geldt geen minimumbedrag voor donaties.

Wilt u ons steunen? U vindt hier de 'Overeenkomst Periodieke Giften'. Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij de bibliotheek of het theater.

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.